Onze Trainingen

Leer alles over SEO met onze uitgebreide SEO trainingen. Je leert over alle aspecten van SEO en krijgt handige handvatten om direct aan de slag te gaan met je website.

Basis cursus


De snelste en veiligste manier om bovenaan in Google te komen.

  • 1 dag
  • Diverse locaties
  • Beginnersniveau
★★★

195,-

Incompany cursus


De snelste en veiligste manier om bovenaan in Google te komen.

  • 1 dag
  • Incompany
  • Beginners tot expert
★★★★

495,-

Cursus voor agencies


Til jouw agency naar een hoger level.

  • 1 dag
  • Incompany
  • Gevorderd tot expert
★★★★★

695,-

Basis cursus

Wil jij een SEO specialist worden? Dan is deze training zeker iets voor jou! In de training gaan wij in op de basis principes van SEO met veel praktijkvoorbeelden en leren wij jou wat werkt en wat niet werkt. Daarnaast krijg je erorm veel uitleg en leer je door opdrachten tijdens de training uit te voeren. Onze trainer Arjen heeft jarenlange ervaring in SEO en diverse bedrijven opgericht en met succes kunnen verkopen. Nu geeft hij alleen nog trainingen waarmee hij jou leert om ook een specialist op het gebied van SEO te worden. Aan het einde van de training kan jij zelfstandig je website of webshop verbeteren en zal je merken dat je hierdoor meer bezoekers, meer omzet en meer online groei ervaart.

Cursus voor agencies

Als online agency wordt door de klant verwacht dat je de beste kwaliteit levert, meegaat met de snelle ontwikkelingen en zorgt voor optimaal resultaat. Om jouw agency naar het volgende niveau te tillen geeft Arjen een speciale training voor Agencies waarbij onderwerpen zoals de werking van zoekmachines, omgaan met javascript frameworks, mobile SEO en AMP (Accelerated Mobile Pages). Heb je specifieke wensen voor de agency training? Onze trainer Arjen kan de training afstemmen op bepaalde onderdelen en ondersteunen bij diverse vraagstukken.

Incompany cursus

Je medewerkers omtoveren tot SEO specialisten? Met de incompany training van SEO SCAN is dat absoluut mogelijk. Onze trainer Arjen verzorgt een uitgebreide training waar de basis van SEO, de strategie en de DO'S & Dont's worden uitgelegd met handige voorbeelden uit de praktijk. Na de training is iedereen in staat om zoekwoordonderzoek uit te voeren, verbeteringen aan de brengen aan de website of webshop, teksten te schrijven gericht op zowel de bezoeker als SEO en resultaten te meten.

Person

Ik heb meer dan 7 jaar ervaring in het geven van SEO trainingen aan honderden bedrijven en individuen.

Arjen

SEO Trainer

Neem contact op!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in, en onze SEO Trainer Arjen zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!