SEO zelf doen

Simile

vs

SEO uitbesteden

Simile

Als je dit onderdeel zelf wilt gaan doen moet je een duidelijke strategie voor jezelf uitwerken. Stel een duidelijk 0 punt en maak doelstellingen waar je naartoe gaat werken. Verdiep je in de materie, vergaar kennis, probeer een netwerk op te bouwen en investeer veel tijd om resultaten te behalen.

SEO review

Wij brengen alle verbeterpunten van je website in kaart. Vervolgens zorgen wij voor een duidelijk 0 punt en vanaf daar gaan wij aan de slag. Ook doen wij een zoekwoorden onderzoek en plaatsen alle relevante zoekwoorden (die zullen zorgen voor meer bezoekers en verkopen) in de tool. En dan is het tijd voor actie!

Als je geen ervaring of netwerk hebt zul je weinig kans maken op kwalitatieve en relevante links. Je zult dus creatief moeten zijn en kijken of je linkruil deals kunt maken of iets anders kunt terugdoen voor een waardevolle link. Gebruik daarnaast ons SEO dashboard om overzicht te houden in je linkbuilding activiteiten.

Linkbuilding

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en ons opgebouwde netwerk met zeer waardevolle linkpartners. Wij plaatsen alleen de meest kwalitatieve en relevante links. Wij houden ook altijd bij of er links zijn die inmiddels niet voldoen aan de richtlijnen van Google en deze disavowen we maandelijks voor je.

Om dit zelf te kunnen doen zul je goede verkopende teksten moeten kunnen schrijven, creatief moeten zijn en wat technische kennis moeten hebben om dit allemaal uit te kunnen voeren. Een behoorlijke uitdaging en erg tijdrovend. Gebruik in ieder geval ons SEO dashboard voor het juiste steuntje in de rug!

One page SEO

Na een interventie gaan onze gecertificeerde copywriters voor je aan de slag voor het schrijven van de beste content die optimaal aansluit bij jouw publiek. Wij zorgen dat alle headings goed leesbaar zijn voor Google, afbeeldingen juist zijn omschreven, afbeeldingen zijn geoptimaliseerd en noem maar op.

Om dit zelf te kunnen doen zul je moeten kunnen programmeren of een programmeur in dienst moeten hebben of inhuren. Zorg dat je budget hebt om deze technische werkzaamheden te laten uitvoeren. Door gebruik te maken van ons dashboard weet je in ieder geval waar de pijnpunten liggen.

Technische SEO

Om je website goed gevonden te laten worden zullen er diverse technische aanpassingen verricht moeten worden. Ook veiligheid en snelheid spelen hierbij een belangrijke rol. Bij uitbesteden adviseren we en optimaliseren we je website maximaal. Technische werkzaamheden en kosten gaan in overleg.

Dit zal een pittig onderdeel zijn. Je zult verkopende, foutloze en kwalitatief goede content moeten kunnen schrijven die het verschil maken tussen wel of geen verkoop/aanvraag op je website. Maak in ieder geval gebruik van ons dashboard waarin je kunt checken of de geschreven tekst voldoet aan de eisen van Google.

Content marketing

Onze gekwalificeerde SEO tekstschrijvers schrijven de beste verkopende content voor je website voor hierop ingerichte landingspagina’s. Daarnaast (afhankelijk van je pakket) schrijven wij maandelijks kwalitatieve blogartikelen op basis van de strategie en gekozen onderwerpen die wij vooraf hebben afgesproken.

Garantie voor een goed resultaat heb je niet en is afhankelijk van de kennis die je hebt of opdoet en het aantal uren en geld dat je er in steekt. Heb in ieder geval geduld en denk aan de lange termijn. Met volledige focus, discipline en gebruik makend van ons dashboard kun je in ieder geval een heel eind komen!

Resultaat

Afhankelijk van de zoekwoorden en de kwaliteit van jouw website kunnen wij goed inschatten welke resultaten je kunt behalen. Het enige dat jij hoeft te doen bij uitbesteden is maandelijks de rapportage met ons door te nemen en de voortgang bekijken. Laat ons als gecertificeerd Google Partner maar het werk doen!

Waarom kiezen voor seo scan?

Arow
  1. 10 seconden verwijderd van een duidelijk rapport
  2. Transparant, eerlijk en duidelijk over SEO
  3. Meer dan 7 jaar ervaring en bewezen resultaten
  4. Alle kennis wordt gedeeld, we houden niets achterwege!
  5. Op jouw eigen tempo SEO doen